تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
خالها

کرم روشن کننده چای سبز

خرید کرم روشن کننده چای سبز

خالها

در مورد خالها بیشتر بدانیم

 

خال ها براثر افزایش بیش ازحد سلولهای پوستی دارای رنگ دانه که به آنهااصطلاحاً ملانوسیت گفته می شود ایجاد می گردد. سلولهای خال با ملانوسیتها متفاوتبوده وبه آنها سلول خال یا نووس سل می گویند.
خالها چندین نوع بوده و می توانند درهرجایی ازپوست بدن تشکیل شوند.خالها ممکن است بعد از تولد درنوزاد ایجاد شوند ویا اینکه دردوران کودکی یا اوایلنوجوانی بوجود آیند که درمورد اول آنها را مادرزادی می گوییم ودرمورد دوم آنها رااکتسابی می نامیم.
تقریباً هرفرد بزرگسالی تا سن 30سالگی حدود 20تا 30 خال خواهد داشت.اکثرخالها غیرسرطانی هستند اما درموارد نادری ممکن است یک خال دچار تغییراتی شودکه آن را سرطانی می کند. تغییراتی که درشکل ، رنگ ، واندازه خالها ایجاد می شوندهمیشه علامت سرطان نمی باشد ومی تواند این تغییرات درهنگام بلوغ یا دردوران حاملگیبطورطبیعی ایجاد شود.
اما با اینحال این تغییرات باید همیشه توسط یک پزشک متخصص پوست بررسیوارزیابی گردد. معمولاً خالها صاف یا برجسته هستند ورنگ آنها ازقهوه ای روشن تاقهوه ای تیره وسیاه متفاوت می باشد. اندازه آنها نیزکمترازیک سانتیمتر است.
خالها ممکن است صاف یا زبر، موداریا بدون مو باشند. خالهای دوران نوجوانی معمولاً ازنوع جانکشنالهستند که این نوع خالها با زنگ قهوه ای روشن وبه تعداد زیاد واندازه کوچک دردستوصورت ایجاد می شوند. خالهای کامپاند معمولاً بزرگتروتیره تروگاهی مودارهستند.
خالهای اینترادرمال نیزبزرگ وبارنگدانه کم می باشند ودرسنینبالاتروجود دارند. خالهای مادرزادی به دونوع تقسیم می شوند خالهای با قطر کمتراز3سانتیمتروخالهای بزرگتر ازآن. که درمورد خالهای کوچک می توان پس ازبلوغ به برداشتنآنها اقدام نمود اما درموارد بزرگترتوصیه می شود دردوران کودکی اقدام به برداشتنآنها نمود.
یک نوع خال بنام خال دیس پلاستیک وجود دارد که اینها بزرگتر ازمعمولبوده ورنگ آنها نیزغیریکنواخت است. این نوع خال ممکن است دردوران کودکی ویابزرگسالی ظاهرشود وممکن است ازیک خال کوچکترایجاد شود. این خالها گاهی اوقاتدربرخی خانواده ها بصورت ارثی ایجاد می شود.
هرنوع خالی ممکن است سرطانی شود اما این نوع خال بیشتر ازبقیه خالهااحتمال سرطانی شدن دارد. خطرسرطانی شدن این خالها درافرادی که دارای سابقه فامیلیملانوم بدخیم هستند ویا به میزان زیادی درمعرض نورخورشید هستند؛ بیشتراست.
یک نوع خال هم بنام خال آبی وجوددارد که می تواند ازعمق زیادیبرخورداربوده ودرصورت نیازبه درمان باید بطورکامل وعمقی برداشته شود. درصورتی کهخال بیش ازحدمعمول بزرگ باشد ویا رشد سریع داشته باشد ویا رنگ آن تغییرکرده باشدویا خارش والتهاب درآن ایجادشده باشدویا دچارخونریزی شود باید توسط متخصص پوستبررسی گردد ودرصورت نیازاقدام به جراحی وبررسی آسیب شناسی نمونه کرد.
خال غیرمشکوک به سرطان را نیز می توان به دلیل زیبایی برداشت اماهمیشه احتمال عود خال وبرجای گذاشتن اسکار را باید درنظرداشت ودرصورتی که پزشکصلاح دانست می توان به برداشتن خال با روش جراحی اقدام نمود و یا از روشهای لیزردرمانی خال استفاده کرد.

 

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 7 ارديبهشت 1393ساعت 16:08 توسط کرم تقویتی کلاژن ولنسی | تعداد بازديد : 295 | |